Nyhet

Alida klargjør musikkvideo

Jobber med anerkjent svensk regissør på musikkvideoen til debutsingelen «Feathers» - sjekk bakomvideoen og få en sniktitt her.

De fleste har fått med seg hitlåten «Feathers» nå, enten det har vært på radio eller i forbifarten ett eller annet sted. Singelen er den første utgivelsen fra 22-åringen Alida fra Jæren, og låten er produsert av Lars K. Hustoft, som tidligere blant annet har jobbet med Gabrielle og Morten Harket.

Med seg for å lage musikkvideo til låten har hun den svenske regissøren Mats Udd. Han har gjort seg bemerket tidligere, sist med musikkvideoen til «Out Of Yourself» av Truls. Han stod også bak videoen til Susanne Sundførs «White Foxes», en låt som vant GAFFA-prisen for årets norske hit i 2012.

Før disse samarbeidene har han blant annet jobbet med First Aid Kit, Familjen, Noonie Bao, Timbuktu, I'm From Barcelona og Joel Alme, for å nevne noen.

Hvis du mot formodning ikke skulle ha hørt «Feathers» enda, eller bare har lyst til å høre den en gang til, er det muligheter for det her:



ANNONCE