Nyhet

Videopremiere: Alida

«Feathers» har herjet med ørene dine en stund - nå skal den herje med øynene dine også. Sjekk ut den rykende ferske musikkvideoen her!

Singelen «Feathers» har tatt opp mye radiotid den siste tiden, men en musikkvideo har latt vente på seg fra den 21 år gamle debutanten Alida Garpestad, bedre kjent som bare Alida.

GAFFA møtte Alida da hun var på en snarvisitt i Oslo nylig, og tok en prat om musikkvideoen og hvordan det har vært å debutere med den aktuelle singelen. Videoen kan sjekkes ut nederst i artikkelen.

Hvordan gikk din aller første musikkvideoinnspilling?


–Det var utrolig gøy, og jeg opplevde veldig mye nytt! Selv om det var en kort film vi skulle spille inn tok innspillingen over to dager, og det rareste var hvor mange folk som var der hele den tiden. Alt jeg tenkte var: «Oi, er alle de her for meg?» ler hun.

– Jeg var så heldig å jobbe med en kjempeflink regissør, Mats Udd fra Sverige, som tidligere har laget musikkvideoer til Susanne Sundførs «White Foxes» og «Out Of Yourself» av Truls, blant annet. Jeg så litt på det han hadde gjort før, syntes det var veldig kult, og så var jeg faktisk så heldig at jeg fikk mulighet til å jobbe med ham.

For å lese hele intervjuet med Alida, klikk her. Sjekk ut videoen her:

ANNONCE