Nyhet

Motorpsycho har funnet sin nye trommis

Bandet annonserer på sine hjemmesider at de har funnet en erstatter etter at Kenneth Kapstad ga seg i fjor etter å ha spilt i bandet i ti år.

Det var i mai i fjor at det ble kjent at Kenneth Kapstad, trommeslageren til Motorpsycho (bildet) gjennom ti år, skulle gi seg. Trommmestolen var dermed ledig, og bandet har siden vært på utkikk etter en erstatter.

Nå annonserer bandet på sine hjemmesider at de har funnet en som skal overta. Svenske Tomas Järmyr, som også spiller i band som Zu, Yodok, YODOK lll, Sunswitch og med Aidan Baker, skal være del av bandet permanent fra nå av. Han studerer også ved musikkonservatoriet i Trondheim.

De skriver videre at de for tiden jobber med ny musikk og nytt album.


Bandet slapp Here Be Monsters i februar i fjor, som ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

— Det gjør nesten vondt å ikke la Here Be Monsters få en sekser, men til det er låtene Lacuna/Sunrise og Running With Scissors dessverre ikke sterke nok. Allikevel: Gratulerer Motorpsycho! Etter ca 100 år i bransjen klarer dere fortsatt å lage glimrende plater. Here Be Monsters er blant deres aller beste, og fra en gammel hardcore psychonaut er det en solid æresbevisning, skrev anmelder Morten Waage Johansen i sin omtale.

Les resten av anmeldelsen her.

ANNONCE