Nyhet

Iggy Pop, Patti Smith, Lykke Li og flere med i ny Terrence Malick-film

Red Hot Chili Peppers og Florence and the Machine er også med i filmen, hvor Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara og Michael Fassbender har hovedrollene.

I den neste filmen til Terrence Malick (bl.a. ”The Thin Red Line” (1998) og ”The Tree of Life” (2011)), som har fått tittelen ”Song to Song” og har premiere til våren, vil en rekke kjente musikere dukke opp. Det melder IndieWire.

Patti Smith, Lykke Li, Iggy Pop (bildet), Red Hot Chili Peppers og Florence and the Machine står alle på rollelisten.

Filmen foregår i Austin, Texas og handler om to par, spilt av Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman og Christian Bale, som prøver å finne suksess "through a rock ‘n’ roll landscape of seduction and betrayal.” Filmens planlagte premiere er 17. mars.


Malick har jobbet med filmen i flere år og har blant annet filmet under festivaler og konserter i Austin så tidlig som i 2011. Arcade Fire, Iron & Wine og Black Lips (sistnevnte under en konsert, med Val Kilmer på scenen) skal også ha vært med på opptak til filmen, men det er usikkert om dette har kommet med i den endelige versjonen. Filmen har tidligere hatt de tentative titlene "Lawless" og "Weightless".

Se et YouTube-klipp fra da Val Kilmer var på scenen med Black Lips under et opptak her:


 

ANNONCE