Nyhet

Gir lyd fra seg med ny filmmusikk

Sufjan Stevens har stått for musikken til den nye filmen 'Call Me By Your Name' som har premiere på Sundance senere denne måneden.

Sufjan Stevens (bildet) følger opp kritikerroste Carrie & Lowell med originalmusikk til filmen "Call Me By Your Name", som har premiere under Sundance Film Festival 22. januar. Det skriver NME.

Filmen er basert på en roman av den egyptiske forfatteren André Aciman, som ble gitt ut i 2007 under samme tittel. Ifølge den engelske musikkblekka har Sony Pictures Classics allerede sikret seg rettighetene til filmen som tar for seg en kjærlighetshistorie som foregår nord i Italia med Armie Hammer, Timothee Chalamet og Michael Stuhlbarg i noen av rollene.

Da GAFFA-redaksjonen skulle liste sine albumfavoritter i 2015 kom Carrie & Lowell opp på en imponerende andreplass - kun slått av Kendrick Lamars To Pimp A Butterfly. Albumet ble også anmeldt til seks stjerner da det ble lansert, og den samme toppkarakteren måtte hentes frem da Stevens opptrådte i Oslo Spektrum senere samme år.


Hør Should Have Known Better fra albumet her:

ANNONCE