Nyhet

Gabrielle bekreftet til to norske festivaler

Gjester både Bergenfest og Slottsfjell denne sommeren.

Mot slutten av 2016 dukket den snart tre år gamle Gabrielle-hiten Fem Fine Frøkner opp i NRK-serien Skam - og med det har den følgelig klatret høyt opp på listene over de mest spilte låtene på Spotify også hos være naboer i øst.

Et fint utgangspunkt etter at det har vært stille fra den norske artisten i over et år.

Tiden har blitt brukt i studio og allerede i slutten av måneden slipper Gabrielle singelen Vekk Meg Opp. Nå er det også klart at hun blir å se på norske festivalscener til sommeren.


I går ble den norske artisten bekreftet til Slottsfjell i Tønsberg, og i dag er det Bergenfest i Bergen sin tur til å annonsere at det blir Gabrielle-fest også i vest.

Årets utgave av Bergenfest arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen og Passenger på programmet. Slottsfjell, som arrangeres 12. til 15. juli, kan blant annet by på konserter med Veronica Maggio, Astrid S, G-Eazy, Dagny, Julie Bergan, Tove Lo, The Hives, Mac Miller og AURORA.

Billettsalget til begge festivalene er i gang – og du kan som alltid sikre deg festivalpasset kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

ANNONCE