Nyhet

Stort norsk slipp fra Bergenfest

Sigrid (bildet), Dagny, Mikhael Paskelev og Kakkmaddafakka er alle bekreftet til sommerens store festival i Bergen.

Bergenfest begynner for alvor å ta form for 2017. For to uker siden ble den britiske nykommeren Rag'N'Bone Man bekreftet til programmet, og i dag er det klart for et solid norsk slipp ledet an av det nye stjerneskuddet Sigrid (bildet), som nylig ble anmeldt til seks stjerner her i GAFFA da hun spilte på Østre i Bergen.

I tillegg til Sigrid er også Dagny, Kakkmaddafakka og Mikhael Paskelev klare for festivalen i dag.

— Stas å kunne offentliggjøre fire sterke norske navn. Det er på tide at Kakkene og Paskalev spiller på Bergenfest igjen. Dagny imponerer stort, og ikke minst er vi glade for å få lov til å være med på Sigrid sin vei mot stjernene helt fra starten av. For et talent, skryter festivalsjef Frank Nes overfor GAFFA.


Fra tidligere av har festivalen i Bergen sikret seg en rekke internasjonale og norske artister som Liam Gallagher, Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Store P, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger til programmet.

Datoene for Bergenfest er onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, og både ukespass og dagspass til alle dagene på festivalen er nå i salg.

Du kan som alltid sikre deg billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.


Her kan du høre den rykende ferske singelen til Sigrid:

 


ANNONCE