Nyhet

Feist bekreftet til Øyafestivalen

Den kanadiske sangeren og låtskriveren er klar for Tøyenparken i august.

Øyafestivalen begynner å få store deler av programmet på plass til sommerens største festivalbegivenhet i Oslo. I forrige uke ble blant andre publikumsfavoritten Gabrielle og kritikerroste Sampha tilføyet festivalplakaten, i tillegg til blant andre Emile The Duke og to andre norske navn.

I går ble det også annonsert at flere artister kom til å bli sluppet i løpet av denne uka, da Øyafestivalen skrev følgende melding på sosiale medier i går kveld: ”I morra og onsdag legger vi til to sterke navn som dere kan få bryne dere på over natta: Den første er en soloartist som har tatt fri fra musikken noen år for å blant annet jobbe med veldedighet, det andre er et band der en del av besetningen har spilt på Øya tidligere, men da i en annen kostellasjon.”

Som noen allerede har gjettet i kommentarfeltet, er det kanadiske Feist (bildet) som er soloartisten som har tatt fri fra musikken noen år. Hun er nå bekreftet til Øyafestivalen og skal spille i Tøyenparken på torsdagen.


— Vi gleder oss til nytt album og Øya-konsert med Feist. Øya-torsdagen ser ut til å bli veldig sterk, med foreløpige høydepunkter som The XX, Ryan Adams, Gabrielle, Mac Demarco, John Olav Nilsen & Nordsjøen og Thee Oh Sees, sier pressetalsmann Jonas Prangerød i Øyafestivalen i en kommentar til GAFFA. 

Feist returnerer dermed til Oslo-festivalen, hvor hun også spilte i 2012. Les vår anmeldelse av den konserten her.

Øyafestivalen går av stabelen 8. til 12. august i Tøyenparken i Oslo.


Artister som Lana Del Rey, Angel Olsen, Chance The Rapper, Young Thug, Lars Vaular, Hval, MØ, Car Seat Headrest, Vince Staples, BadBadNotGood og The Hellacopters er også annonsert til programmet.

Festivalpasset kan du kjøpe via GAFFA LIVE.

Vi varmer opp med denne Feist-klassikeren:

ANNONCE