Nyhet

Den kritikerroste Detroit-rapperen kommer til Norge

Med Danny Brown på plakaten har Øyafestivalen i Oslo sikret seg en fin åpningsdag, som også inkluderer flere sterke hiphop-navn som Chance The Rapper og Young Thug.

Danny Brown (bildet) er klar for sommerens utgave av Øyafestivalen. Det skriver arrangørene bak Oslo-festivalen i en pressemelding i dag.

— I går meldte vi at det er under 3000 ukespass igjen og at Chance The Rapper er klar for Øya. Nå følger vi opp med Danny Brown. Han skal spille onsdag 9. august, samme dag som Chance The Rapper, Lana Del Rey, Young Thug, Testament og mange andre. Den første dagen i Tøyenparken vil du ikke gå glipp av, meldes det på festivalens nettsider.

Detroit-rapperen Brown ga ut albumet Atrocity Exhibition i fjor - et album som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Så sent som i desember gjestet han også Parkteatret i Oslo, og levert en energisk konsert, ifølge vår anmelder Tor Kristian Haldorsen:


— Brown er for smart til å gå i de samme fellene som så mange rappere har gjort før ham. Her er ingen dårlige vitser og forsøk på å godsnakke med publikum, og heller ingen forsøk på å få dem med på noen som helst form for allsang eller den sedvanlige ”put your hands in the air”. Faktisk venter han nærmere 50 minutter før han i det hele tatt avviker fra settet for å prate litt med publikum. Og da er det kun for å informere om det som alle vet, at han er aktuell med det nye albumet Atrocity Exhibition, og at han ikke kan forlate salen denne kvelden uten å spille noen låter fra dette albumet også. 

Les resten av konsertanmeldelsen her.

Festivalen har offentliggjort flere navn de siste dagene. Senest i går ble det klart at Chance The Rapper gjester Øyafestivalen, og søndag kom nyheten om at både Sibiir og Testament skal opptre under festivalen, som altså går av stabelen i Tøyenparken 8. til 12. august.


Festivalpass kan kjøpes via GAFFA LIVE.

ANNONCE