Nyhet

Problemer under innspillingen av Queen-film: Produksjonen har blitt satt på hold

GAFFA.no - alt om musikk.

The Hollywood Reporter melder om nye problemer under innspillingen av «Bohemian Rhapsody» den lenge ventede spillefilmen om rockebandet Queen.

Som vi tidligere har skrevet om her på GAFFA har den mye omtalte storfilmen gått gjennom årevis med forskjellige planer, filmselskaper og kjente skuespillere knyttet til prosjektet.

Innspillingene har nå vært i gang en god stund med skuespiller Rami Malek (bildet) i rollen som vokalist Freddie Mercury, og at filmen er etterlengtet ser vi også blant våre lesere: Artikkelen der det første bildet av Malek i rollen om Mercury ble offentliggjort er blant de mest leste her på sidene i 2017.

LES OGSÅ: Forteller om sitt første møte med Queen.

Nå melder The Hollywood Reporter om nye problemer. Ifølge kilder nettstedet har vært i kontakt med skal det ha oppstått gnisninger mellom regissøren Bryan Singer og resten av crewet som skal medvirke i filmen, inkludert hovedrolleinnehaver Malek. Nettstedet melder videre at regissøren ikke skal ha kommet tilbake på settet etter den amerikanske thanksgiving-feiringen - og at produksjonen nå er satt på pause mens det avgjøres hva som skal skje videre.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Produsentene av filmen, som har planlagt premieredato i desember 2018, må bestemme seg for om Singer fortsatt skal regissere «Bohemian Rhapsody» eller om det skal hentes inn en ny regissør, melder The Hollywood Reporter.

p>

LES OGSÅ: Anmeldelse av Unge Ferrari og Arif i Spektrum.

En representant for regissøren har uttalt overfor BBC at grunnen til hans fravær er en «helsesituasjon som omfatter Bryan og hans familie».

ANNONCE