Nyhet

Ny regissør tar over Queen-film - etter at Bryan Singer fikk sparken

GAFFA.no - alt om musikk.

Dexter Fletcher tar over roret for Bryan Singer på etterlengtede «Bohemian Rhapsody».

Som vi tidligere har skrevet om her på GAFFA har den mye omtalte storfilmen gått gjennom årevis med forskjellige planer, filmselskaper og kjente skuespillere knyttet til prosjektet.

Innspillingene har vært i gang en god stund med skuespiller Rami Malek (bildet) i rollen som vokalist Freddie Mercury, og at filmen er etterlengtet ser vi også blant våre lesere: Artikkelen der det første bildet av Malek i rollen om Mercury ble offentliggjort er blant de mest leste her på sidene i 2017.

LES OGSÅ: Gluecifer utvider turné.

Tidligere denne uken ble det klart at Bryan Singer, mest kjent for sine filmer i «X-Men»-serien, hadde fått sparken som regissør for filmen, angivelig etter flere krangler med crew og skuespillere underveis i innspillingen.

Singer hadde dog en annen forklaring.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I dag melder Consequence Of Sound at Dexter Fletcher, som regisserte fjorårets film «Eddie The Eagle» om Eddie Edwards, og som tidligere har spilt i «Lock Stock And Two Smoking Barrels» og HBO-miniserien «Band Of Brothers», tar over for Singer.

LES OGSÅ: Går hardt ut mot Spellemann.

På det tidspunktet Bryan Singer ble sparket gjensto det to uker med filming, og filmen som tar for seg bandet Queens historie har planlagt lanseringsdato i desember 2018.

ANNONCE