Nyhet

Nickelback bekrefter festivalopptreden i Skandinavia

GAFFA.no - alt om musikk.

Chad Kroeger & co inntar danske Jelling Musikfestival neste sommer.

Det skriver GAFFA Danmark tirsdag ettermiddag. Det canadiske rockebandet, som er et av verdens største kommersielle band innen sin sjanger, gjester festivalen i slutten av mai.

Det er ikke klart hvorvidt bandet vil bli å se på flere festivaler i Norden neste sommer.


— Vi gleder oss til å vende tilbake og spille i Europa. Konsertene her er alltid noen av de mest minneverdige, og den energien våre europeiske venner bringer med seg er smittende. Dette er uten sammenligning vår største og beste produksjon noensinne, og vi er klar for å holde en kjempefest, uttaler vokalist Chad Kroeger via en pressemelding.

LES OGSÅ: Han skal lede Nobelkonserten.

Jelling Musikfestival arrangeres i dagene 24. til 27. mai, og ifølge arrangørene har Nickelback vært et av de mest etterspurte bandene blant festivalens besøkende de siste ti årene.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Nickelback spilte sin foreløpig siste konsert i Norge høsten 2016. Den gang fylte bandet Oslo Spektrum til randen. GAFFA var selvfølgelig på plass, men vår anmelder Victoria Tronstad forholdt seg temmelig lunken til opptredenen til Chad Kroeger & co, og tildelte konserten to stjerner under overskriften: «Like himla generisk live som på plate».


— Veldig få band fortjener å bli hatet, og Nickelback er neppe ett av dem. Men med en såpass tørr og pinlig tilnærming til musikk, er det nok kun å forvente at de blir harselert med i ny og ne, rundet hun av sin anmeldelse av konserten.

LES OGSÅ: Innlemmes i Rockheim Hall Of Fame.

Også bandets siste album, Feed The Machine, fikk lunken mottakelse her i GAFFA.


ANNONCE