Nyhet

Konserten ble avlyst grunnet manglende interesse - gjør nytt forsøk i 2018

GAFFA.no - alt om musikk.

Ronny James Dio skulle vært å se på Rockefeller i desember – men hologramkonserten ble avlyst på grunn av manglende interesse. Nå blir han å se i 2018 i stedet.

Også de opprinnelig tiltenkte konsertene i Finland og Sverige før jul ble droppet, og blir i stedet satt opp som del av «en større satsing» i Skandinavia i 2018 – med et «større og bedre» show enn 2017-versjonen, ifølge selskapet bak, Eyellusion.

LES OGSÅ: Stort intervju med Bruce Dickinson.

Til NRK forteller konsertansvarlig Martin Nielsen i Live Nation Norway hva som skjedde her til lands:

— Vi syntes det var et interessant konsept som var verdt å prøve. Men vi så raskt at det var en ekstrem skepsis fra de besøkende. Og da tenker man seg kanskje om to ganger før neste gang vi arrangerer noe sånt, sier Nielsen, og forteller om «veldig blandede» reaksjoner.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Vi fikk kommentarer fra folk som mente at dette virket bare som en måte å tjene penger på. Det var ingen interesse for det som var vår forhåpning – å gi publikum en unik konsertopplevelse, sier konsertarrangøren.

LES OGSÅ: Shakira avbryter verdensturné.

Nok en for lengst avdød artist, selveste Frank Zappa anno tidlig 1970-tall, skal hologramturnere i 2018. Det er ikke klart om dette konseptet melder seg til innsats på en norsk scene – med en høyst levende Steve Vai på gitar. Også dette står Eyellusion bak sammen med familien.

Og selv om alle ABBA -medlemmene lever i beste velgående, står de for tur med hologramturné i 2019 – da i sin egen 1979-versjon.

(©NTB)

ANNONCE