Nyhet

Kanye West ser ut til å være tilbake for fullt etter fjorårets sammenbrudd

GAFFA.no - alt om musikk.

Kanye West lanserer kles- og skokolleksjonen Yeezy Season 6 med hjelp fra kona Kim Kardashian West som modell.

Hun stiller opp på en rekke bilder iført ektemannens design, som fremdeles holder seg til gråtoner og naturlige nyanser, viser kleskolleksjonens hjemmeside YeezySupply.com.

LES OGSÅ: Nytt slipp fra Øyafestivalen – blant annet hovedscenens første headliner.


Der stiller hun i tettsittende treningsbukser, en rekke hettejakker – og ofte høyhælte sko, selv om Kanye også byr på joggesko i sin egen design, ifølge NME.

Kim Kardashian har også sørget for å bruke plaggene fra den nye Yeezy-kolleksjonen når hun har vist seg ute de senere ukene.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Kanye West har viet tiden sin til å lage klær, og til å registrere et nytt varemerke kalt Yeezy Sound – noe som har ført til spekulasjoner om han skal kaste seg ut i strømmetjenestemarkedet. Merket skal ifølge søknaden dekke «strømming av musikk, lyd, bilder, video og annet multimedieinnhold over internett».


LES OGSÅ: NRK tar Spellemann-grep.


Kanye er i en stadig konflikt med Jay Z og dennes Tidal-tjeneste, som han hevder skylder ham penger for «Life of Pablo»-musikken, skriver The Blast.

Etter sammenbruddet i fjor har ikke Kanye West vært å se på en scene før han i november dukket overraskende opp under en Kid Cudi-konsert i Chicago.

(©NTB)


ANNONCE