Nyhet

Justin Timberlake med rørende tale: «Vi er ingenting uten kvinners styrke»

GAFFA.no - alt om musikk.

Henvendte seg til mennene i Hollywood.

Onsdag arrangerte Hollywood-magasinet The Hollywood Reporter sin årlige «Women in Entertainment»-frokost, en av de store bransjefestene i Hollywood hvor blant annet «Power 100», en liste over Hollywoods 100 mektigste kvinner blir presentert.

LES OGSÅ: Pete Dohertys Oslo-konsert flyttes (igjen).


I den anledning var Justin Timberlake (bildet) invitert til å annonsere mottakerne av stipender til «Women in Entertainment Mentorship Program», hvor mottakerne får 10.000 dollar som skal brukes på en skole de selv velger.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Før han introduserte videoen med mottakerne og deres mentorer, benyttet Timberlake anledningen til å sende et budskap til Hollywoods menn:

— Til mennene i dette rommet. Jeg ser mange store menn som jeg beundrer. Jeg tror vi er her fordi vi fortjener anledningen til å uttale oss om det når noe ikke er riktig. Tidene er i endring og vi må trå til. Det er ikke vårt ansvar, men vårt privilegium, for når alt kommer til alt, om du er heldig nok til å bli oppdratt av en sterk kvinne og til å overbevise en sterk kvinne om å gifte seg med deg, vil du innse at vi er ingenting uten kvinners styrke.

LES OGSÅ: Hilma Nikolaisen med julesingel.


ANNONCE