Nyhet

— Har gjort det godt igjen, med renter

GAFFA.no - alt om musikk.

Flere nye navn klare for Skral Festival.

Grimstad-festivalen har allerede bekreftet flere navn til neste års utgave, og i dag annonserer de to til. Etter en svært suksessfull – og utsolgt – opptreden i Oslo Spektrum tidligere denne måneden, kan Unge Ferrari og Arif bekrefte at de blir å se sammen på festivalscener neste år.

LES OGSÅ: Hardrockere står bak nytt #metoo-opprop.


I går annonserte de at de skal spille på Slottsfjell neste år, og i dag er det klart at de også kommer til Skral.

— Det er ekstra moro å kunne sette to norske artister så høyt på plakaten, og sammen med blant andre Cezinando og Astrid S er det tydelig at norsk musikk er i vinden om dagen. Tilbakemeldingene på Unge Ferrari og Arif i Oslo Spektrum har dessuten vært fantastiske, de er jo de første norske rapperene til å gjøre det etter Karpe Diem, sier Toffen Gunnufsen, daglig leder og bookingansvarlig i Skral.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I forrige uke kom den kjedelige nyheten om at MØ måtte kansellere sin opptreden på festivalen. Heldigvis fikk de på plass en erstatter.


p>

—  Det er selvfølgelig kjedelig når vi får en kansellering. Men ved å få inn Rag’n’Bone Man og nå Arif og Unge Ferrari tror jeg vi har gjort det godt igjen, med renter, sier Toffen.


LES OGSÅ: Flere skadd under konsert.

— Rag’n’Bone Man har vært en artist vi har jaktet på siden i fjor. Vi er både stolte og ydmyke over å kunne sette en mann av slikt kaliber på scenen hos oss.

Ellers er navn som Cezinando, Portugal. The Man (US), Astrid S, Kjartan Lauritzen, Amanda Delara og Jonas Alaska klare for festivalen.


Skral Festival går av stabelen 10. og 11. juli 2018 på Groos utenfor Grimstad. 

ANNONCE