Nyhet

Det svenske bandets #MeToo-tolkning skaper sinne

GAFFA.no - alt om musikk.

Bevegelsen og oppmerksomheten rundt #MeToo er historien om en emneknagg i sosiale medier som har ledet til en revolusjon.

Med den som verktøy har ikke-cismenn vitnet om hvordan de har blitt trakassert i mindre og større skala. Emneknaggen har utviklet seg til å handle om hvordan det ser ut i spesifikke bransjer og resultert i at en rekke menn har mistet sine posisjoner etter avsløringer fra ofre.

LES OGSÅ: Konfronterer mormonerkirken.


Nå har den svenske metalgruppen Marduk (bildet) sendt ut sitt svar på #MeToo med et bilde av en kvinne som bruker et krusifiks som dildo.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

#metoo


Ett inlägg delat av Official Marduk (@mardukofficial)

Bildet er hentet fra omslaget til bandets første demo med tittelen Fuck Me Jesus, men i sin nye sammenheng har bildet skapt stort sinne, med kommentarer som:


«Era jävla svin!!»

«Personen på bilden gör väl en sexuell grej som den njuter av/vill själv, menar ni på allvar att ni är sånt avskum som inte vet skillnad på det och övergrepp»

«Stolpe ut så det bara sjunger om det. Värdelöst.»


LES OGSÅ: Rockestjernas syrlige svar.

Marduk har i skrivende stund ikke kommentert reaksjonene.

Det er ikke første gang Norrköpingbandet har skapt sinne i sosiale medier. For noen år siden la bandet seg ut med en av Sveriges mest folkekjære personer, Edward Bloom, skriver GAFFA Sverige.


ANNONCE