Nyhet

Den kjente filmregissøren har fått sparken fra Queen-film

GAFFA.no - alt om musikk.

Bryan Singer er ferdig med sitt arbeid på filmen «Bohemian Rhapsody».

Det er The Hollywood Reporter som er først ute med nyheten, samme nyhetskilde som i helgen kunne melde om store problemer på filmsettet, og at regissøren ikke hadde vendt tilbake etter noen fridager i forbindelse med den amerikanske høytiden thanksgiving.

Ifølge The Hollywood Reporter skal ledelsen i filmselskapet Twentieth Century Fox forsøke å finne en ny regissør i løpet av de neste dagene. Bryan Singer (bildet), som er kjent for sitt arbeid med «X-Men»-filmene, skal ifølge kilder magasinet har vært i kontakt med ha kranglet med flere av skuespillerne og crewet under innspillingene.

LES OGSÅ: De varmer opp for Foo Fighters.

Han skal attpåtil ha vært i opphetet diskusjon med filmens hovedrolleinnehaver Rami Malek, noe som angivelig endte med at Singer kastet noe på sin stjerne.

Artikkelen fortsetter under videoen.

The Hollywood Reporter skriver videre at Tom Hollander, som spiller Queen-manager Jim Beach i filmen, en kort periode sluttet på grunn av Singers oppførsel under innspillingen. Han ble senere overtalt til å komme tilbake.

p>

Singer gir et annet bilde av saken: «Ryktene om at dette skyldes en krangel med Rami Malek er ikke sant. Selv om vi har hatt kreative uenigheter på sett, har Rami og jeg lagt de uenighetene bak oss og fortsatt å jobbe på filmen sammen til rett før Thanksgiving.» Les hele utsagnet her.

LES OGSÅ: Artistorganisasjon med viktig seier i retten.

Som vi tidligere har skrevet om her på GAFFA har den mye omtalte storfilmen gått gjennom årevis med forskjellige planer, filmselskaper og kjente skuespillere knyttet til prosjektet.

Innspillingene har nå vært i gang en god stund med skuespiller Rami Malek i rollen som vokalist Freddie Mercury, og at filmen er etterlengtet ser vi også blant våre lesere: Artikkelen der det første bildet av Malek i rollen om Mercury ble offentliggjort er blant de mest leste her på sidene i 2017.

ANNONCE