Nyhet

Annonserer festivalopptreden

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter en svært suksessfull opptreden i Oslo Spektrum tidligere denne måneden, kan Unge Ferrari og Arif bekrefte at de også blir å se sammen på scenen neste år.

I dag bekrefter nemlig Slottsfjell at de vil få besøk av de populære artistene til sommeren. Konserten i Oslo Spektrum i starten av desember markerte avslutningen på Arif og Unge Ferraris fellesturné i Skandinavia.

LES OGSÅ: Flere skadd under konsert.


Til sommeren vil de bli å se på scenen sammen igjen.

— Fy søren som vi gleder oss til å se Unge Ferrari og Arif på Slottsfjell til sommeren! De er artister vi har fulgt fra start som begge har holdt utrolig bra konserter på Slottsfjell tidligere. Nå gleder vi oss bare til å se dem igjen etter maktdemonstrasjonen de nettopp hadde i Oslo Spektrum, sier Slottsfjells presseansvarlig Sarah Winona Sortland i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vår anmelder skrev blant annet at «stormannsgal gjør god underholdning» etter konserten i Oslo Spektrum tidligere denne måneden og ga konserten 4 av 6 stjerner. 


LES OGSÅ: «Alt klaffer i et bilde du aldri kunne planlagt».


Fra tidligere av er navn som Alan Walker, Sondre Justad, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka og Kjartan Lauritzen bekreftet til festivalen som går av stabelen torsdag 19. juli til lørdag 21. juli neste sommer.

ANNONCE