Nyhet

Utvider med egen klubbfestival i hovedstaden denne høsten

GAFFA.no - alt om musikk.

Tons Of Rock til Oslo med blytungt program.

I dag annonserer festivalen Tons Of Rock sin egen klubbfestival i Oslo. Over fire dager, i perioden 25. til 28. oktober, står tungrock og metal i fokus på Oslo-klubben Krøsset.

— Tons Of Rock har alltid ønsket å utvide festivalen med aktiviteter gjennom hele året. Og etterspørselen fra vårt publikum tilsier også at det er behov for å oppleve Tons Of Rock-universet flere steder enn i Halden i juni. Og siden det vi elsker aller mest er å arrangere konserter og festivaler så er Tons Of Oslo en perfekt start. Om vi utvider til flere byer får tiden vise, uttaler Mads Martinsen i Tons Of Rock overfor GAFFA.

LES OGSÅ: Stoppet konserten da kvinnelig fan ble antastet.

Blant bandene som er bekreftet til festivalen finner vi Vreid (bildet), Nekromantheon, Gothminister og Dead Lord.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tons Of Rock, som i 2018 feirer femårsjubileum, har hatt stor suksess med festivalen sin i Halden de siste årene, med store internasjonale navn på plakaten. Black Sabbath, Alice Cooper, Volbeat, Five Finger Death Punch, Twisted Sister, Slayer, Megadeth, Ghost og Sabaton er bare noen av artistene som har fylt festningen i østlandsbyen.

Ifølge en pressemelding fra Tons Of Rock har festivalen hatt 20.000 besøkende i 2016 og 2017, og med det etablert seg som Norges største rock- og metalfestival.

LES OGSÅ: Kritiseres for laber artistbooking.

Programmet for Tons Of Oslo ser du under.

LES OGSÅ: Susanne Sundfør utsetter album-utgivelsen.

ANNONCE