Nyhet

Deler av Øyanatt-programmet avslørt

Vi vet ikke så mye om hvem som spiller på Øyanatt denne sommeren, men i dag ble John Dees program for Klubbøya og Øyanatt avslørt.

Programmet til Øyafestivalen 2013 nærmer seg komplett, men det er fortsatt en haug artister som skal gjøre konserter utenfor Middelalderparken i dagene festivalen varer. Tirsdag 6. august braker det hele løs med den tradisjonelle klubbdagen, og etter at artistene i Middelalderparken har herjet fra seg hver kveld mellom onsdag og lørdag, er det Øyanatt som tar over.

Det er fortsatt ikke så mange artister som er meldt klare for Øyanatt, men i dag kunne Rockefeller lette på sløret med tanke på sitt program.

På klubbdagen inntar Indians (bildet), Philco Fiction, Ine Hoem og Ekkolodd scenen på John Dee. Danske Indians ble en av fjorårets mest omtalte debutanter etter at han signerte på kredselskapet 4AD. I februar spilte han på by:Larm, og topper nå også plakaten til John Dees klubbdag.


Onsdag 7. august er det Teenage Bottlerocket og The Terrifieds som skal sørge for at det blir humoristisk stemning som avslutning på festivalens første ordentlige dag. Torsdag er det foreløpig ingenting på programmet til John Dee, men fredag 9. august er det metallhodene som får sin dose når Keep Of Kalessin og Vreid spiller. Til sist er det lørdag 10. august, og da er det The Good The Bad & The Zugly og Rolo Tomassi som spiller.

Fra før av er Mikal Cronin og Merchandise meldt klare for Øyanatt på Revolver, mens Uncle Acid & The Deadbeats er klare for Parkteatret, og The Staves er klare for The Crossroad Club.

ANNONCE