Nyhet

The Killers: — Nye band er ikke gode nok til at de klarer å skaffe seg et rykte

GAFFA.no - alt om musikk.

The Killers-vokalisten med knusende dom over dagens rockescene.

Las Vegas-bandet er for tiden i rute med lanseringen av albumet Wonderful Wonderful, som har releasedato 22. september. Så langt i 2017 har The Killers sluppet singelforløperne The Man og Run For Cover - og teaset et mulig filmprosjekt med selveste Mike Tyson.

LES OGSÅ: Stort intervju med The War On Drugs.

I et nytt intervju med Noisey har vokalist Brandon Flowers (bildet) og trommis Ronnie Vanucci kastet ut en brannfakkel om tilstanden på dagens rockescene. Deres teori? Bandene er rett og slett ikke gode nok til at de klarer å bygge seg opp et rykte gjennom jungeltelegrafen.

— Det kan skje, men det har ikke vært noen som har vært gode nok. Hvis det var et band som The Strokes eller Interpol så ville folk snakket. Hvis det var noen kids der ute akkurat nå som spilte Obstacle 1 (kjent Interpol-låt, red.anm) i kveld, så ville jeg hørt om det, og du ville hørt om det. Men det er det ikke, sier Flowers i intervjuet.

LES OGSÅ: Synger høsten inn med ny skive.

— Folk er ganske raskt ute med å klandre endringen i tidene for en mengde ting, når det i bunn og grunn handler om at du ikke er god nok, la Vanucci til.

Artikkelen fortsetter under videoen.

The Killers slapp tidligere denne uka musikkvideoen til låta Run For Cover (som du kan se over). Bandet har nylig annonsert en rekke konsertdatoer for høsten, men foreløpig er det ikke blitt bekreftet hvorvidt Brandon Flowers & co også kommer til Norge i 2017.

LES OGSÅ: Tar med seg hitparade til Oslo Spektrum.

Wonderful Wonderful slippes 22. september via Universal Music.

ANNONCE