Nyhet

Teaser samarbeid med Mike Tyson

GAFFA.no - alt om musikk.

The Killers ønsker å gjøre et filmprosjekt med den verdenskjente bokseren.

Det avslører bandets trommis Ronnie Vannucci i et nytt intervju med den britiske avisen Daily Star. Ifølge Vannucci er det snakk om en spillefilm, og ikke en vanlig musikkvideo. Han kan likefullt fortelle at prosjektet involverer låta Tyson vs. Douglas fra bandets kommende album Wonderful Wonderful.

LES OGSÅ: Mistet jobben etter «Bængshot»-suksessen.


Låta handler ifølge bandet om Tysons mest berømte tap i bokseringen mot Buster Douglas i 1990. Før kampen var Tyson ubeseiret, men han tapte kampen på knockout i tiende runde - mot alle odds.

— Jeg vet ikke om han har hørt låta ennå, men jeg har en god idé om å få Tyson involvert i et filmprosjekt rundt låta. Det er ikke en video men en ordentlig film. Jeg håper han er klar for det, sier Vannucci til avisa.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Også vokalisten i The Killers, Brandon Flowers, er en stor fan av Tyson, og har også uttalt at det var et sjokk for ham å se barndomshelten gå i bakken for første gang under kampen mot Douglas.


p>

— Tyson ble slått ut, og hele mitt syn på verden ble forandret. Det var ikke meningen at det skulle skje, uttaler han i det samme intervjuet.


LES OGSÅ: Facebook og Spotify kaster ut høyreekstreme.

The Killers' kommende album, Wonderful Wonderful, har releasedato 22. september. Så langt i 2017 har bandet sluppet singelforløperne The Man og Run For Cover.

ANNONCE