Nyhet

— Jeg facetimer Chirag i baris

GAFFA.no - alt om musikk.

Rapperen solodebuterte med trippelalbum i helgen.

Du kjenner ham nok som Oral Bees høyre hånd: Mr. Pimp-Lotion, rapperen og produsenten som har vært hypeman og makker til Nesodden-«gangster»-rapperen i årevis. De to har jobbet sammen siden Oral Bee slapp sine første utgivelser på 90-tallet. 

LES OGSÅ: Sammenligner fravær av musikk i skolen med barnemishandling.


Men det er først nå at Mr. Pimp-Lotion solodebuterer. På fredag slapp han nemlig albumet Lotion’s Eleven, som er hans aller første soloplate. På lørdag og søndag fulgte han like gjerne opp med å slippe andrealbumet og tredjealbumet også: Lotion's Twelve og Lotion's Thirteen.

Alle platene gis ut via Oslo Records.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Det første albumet byr blant annet på låt-snakkisen Baris (se video ovenfor), hvor han snakker om alt han gjør i baris (bar overkropp, altså) – som å spise Grandis i baris, kjøre Yaris i baris, eller facetime Chirag i baris.


Både singelen og det øvrige materialet inneholder bidrag av Oral Bee, naturligvis, og i tillegg medvirker Snow Boyz, OnklP, Kenneth Engebretsen og Chris Lie.


LES OGSÅ: Snapchat lanserer egen konsert-feature.

Mr. Pimp-Lotion spiller konsert med Oral Bee på Rockefeller 1. september.

De to har for øvrig også en meget populær og hørverdig podcast som vi benytter anledningen til å anbefale: Lotion & Smedstad.


ANNONCE