Nyhet

Følger opp «Fy Faen»-suksessen med følsom r&b-låt

GAFFA.no - alt om musikk!

Hkeem har slått pjaltene sammen med Unge Ferrari på sin nye singel Urettferdig.

Den unge artisten, hvis borgerlige navn er Abdulhakim Hassane, har virkelig satt sitt preg på sommeren 2017 med debutsingelen Fy Faen. Låta lå hele 12 uker topp 4 på VG-lista, og har snart blitt streamet 25 millioner ganger på Spotify.

I tillegg har Hkeem gjort seg bemerket med låta i Sverige, Danmark og Finland - ikke uventet etter at den dukket opp i NRK-serien «SKAM».

LES OGSÅ: Gjør comeback.

Nå er han klar med oppfølgeren, Urettferdig, en følsom r&b-ballade spilt inn i samarbeid med Unge Ferrari - og den første utgivelsen på Def Jam Recordings Norway.

Urettferdig handler om mennesker som har gått bort - mennesker man savner. Man kan tolke denne låta på forskjellige måter, fordi vi har skrevet den slik at folk kan male sitt eget bilde. Det blir på en måte en film I ditt eget hode. Jeg og Unge Ferrari fant kjemien med en gang og vi trengte kun EN session for å skape denne balladen sammen. Håper folk vil ta denne låta til hjertet sitt og la følelsene komme frem, uttaler Hkeem via plateselskapet Universal Music.

Artikkelen fortsetter under låta.

Som nevnt over er dette den første låta som slippes på Def Jam Recordings Norway. Det legendariske labelet huser også store artister som 2 Chainz, Alessia Cara, Kanye West, Big Sean, Iggy Azalea og Justin Bieber internasjonalt - og satser nå på det norske markedet med Hkeem.

LES OGSÅ: Kom seg nesten ikke ut av platestudioet - nå er Øya neste.

Til høsten legger den unge artisten fra Stovner ut på sin første headlinerturné etter en travel sommer med opptredener på Stavernfestivalen, Slottsfjell og Træna - i tillegg til VG Lista-turnéen. Han kan blant annet oppleves på scenen under Vill Vill Vest i Bergen og Parkteatret i Oslo denne høsten.

Under kan du få et gjenhør med Fy Faen.

LES OGSÅ: Roper varsko om musikkfestival.

ANNONCE