Nyhet

Chris Cornell får statue i hjembyen Seattle

GAFFA.no - Alt om musikk!

Enken etter Soundgarden-frontmann Chris Cornell vil la minnet om mannen leve videre i form av en statue, et musikkterapiprogram for barn – og hjelp til flyktninger.

Det forteller Vicky Cornell til Seattle Times – avisen i byen der statuen vil bli plassert. Skulptøren Wayne Toth, som også har portrettert Johnny Ramone, vil ha Cornell-statuen klar om et drøyt halvår. Nå ønsker hun innspill på hvor den skal stå.

— Han er en sønn av Seattle, og vi vil ta ham med hjem. Jeg håper dere vil beære ham med all deres kjærlighet og støtte, sier enken til Seattle-fansen.


LES OGSÅ: Minnes sin avdøde kompis.

Cornell tok sitt eget liv 17. mai etter en konsert i Detroit. Vicky Cornell sier hun snart tre måneder etter fremdeles ikke klarer å lytte til sangene og ektemannens stemme. Det bringer bare tilbake minnet om den siste samtalen – der han fortalte at han hadde tatt noen ekstra piller mot angst.

— Bortgangen til Chris var så brå uten varsel annet enn i den siste telefonsamtalen, som vil forbli hos meg for alltid. Jeg forstår at alle ønsker svar som virker forståelige. Men sannheten er at du aldri vil forstå, fordi det ikke var ment å skulle skje, sier hun til avisen.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Vicky Cornell har donert 100.000 dollar til det som blir hetende Chris Cornell Music Therapy Program hos organisasjonen Childhaven, som jobber med traumatiserte barn, mens inntekten fra hans siste singel The Promise går til International Refugee Committee.


— Jeg tviler ikke på at det å hjelpe andre, mens vi samtidig oppfyller oppdraget til Chris, vil hjelpe oss til å leges. Jeg vet at Chris ville vært stolt, sier Vicky Cornell.

LES OGSÅ: Politiet i Trondheim med Queen-humor på Twitter.

(©NTB)


ANNONCE