Nyhet

Bryter stillheten

GAFFA.no - Alt om musikk!

Den tidligere Crystal Castles-frontkvinnen Alice Glass er klar med ny singel.

Låta, som har fått tittelen Without Love, er det første vi hører fra henne siden 2015-singelen Stillbirth. Sistnevnte låt var frem til i dag det eneste som hadde kommet av musikalske utspill fra Glass etter at hun i 2014 valgte å forlate Crystal Castles med følgende melding på Facebook:

— Jeg forlater Crystal Castles. Min kunst og min selvutfoldelse i enhver form har alltid dreiet seg om oppriktighet, ærlighet og medfølelse for andre. Av en rekke både profesjonelle og personlige årsaker føler jeg ikke lenger at dette er mulig i Crystal Castles. Selv om dette er avslutningen på Crystal Castles, håper jeg at mine fans vil ta i mot meg som soloartist på samme måte som de har gjort med Crystal Castles.


LES OGSÅ: Våt start på Øya.

Den andre halvdelen av synthpunk-bandet, Ethan Kath, valgte imidlertid å videreføre Crystal Castles. Albumet Amnesty (I) ble sluppet i fjor sommer, og han stilte blant annet opp med ny vokalist på Rockefeller i fjor høst.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Det er foreløpig ikke klart når det kommer en fullengder fra Alice Glass, men tidligere i år diskuterte hun en kommende utgivelse under et intervju med Pitchfork. Den gang uttalte hun blant annet at noen av de nye låtene føles «som å bli spist av brannmaur», mens andre, derimot, låt mer som «å bli sakte fordøyet av en slange».


Hvilken kategori Without Love havner i, lar vi det være opp til våre lesere å bedømme.

SE OGSÅ: Videointervju med Lars Vaular.


ANNONCE