Nyhet

Uenighet innad i Metallica rundt videre samarbeid med Lady Gaga

James Hetfield avslører hva han tenker om saken etter at Lars Ulrich gikk ut og håpet på mer samarbeid i fremtiden.

James Hetfield avslører hva han tenker om saken etter at Lars Ulrich gikk ut og håpet på mer samarbeid i fremtiden.

Under årets Grammy-utdeling samarbeidet Metallica og Lady Gaga på scenen - og til tross for en del teknisk trøbbel (vokalist James Hetfield sin mikrofon virket ikke) gikk trommis Lars Ulrich ut og kalte Lady Gaga bandets femte medlem, og ytret ønske om videre samarbeid med popstjernen.

LES OGSÅ: Lady Gaga og Metallica samarbeider på scenen.


Under et intervju med avisen La Tercera i Chile ble Hetfield spurt om han kunne tenke seg å gjøre et nytt samarbeid med Lady Gaga - eller en annen popartist - i fremtiden.

Svaret var, ifølge Blabbermouth, kontant:

— No!


Metallica-vokalisten er likevel ikke veldig kritisk til Lady Gaga, og sier videre i intervjuet at energien rundt Gaga var interessant og at hun «har masse idéer og ønsker å pushe grensene på samme måte som Metallica gjør».

Artikkelen fortsetter under videoen.


Men noe videre samarbeid må eventuelle fans og Lars Ulrich se langt etter, skal vi tro frontmannen.

Metallica slapp albumet Hardwired...To Self-Destruct i 2016, et album som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA. Skribent Keld Rud kalte albumet «en symbiose av det aggressive og det melodiøse». Du kan lese hele anmeldelsen her.

LES OGSÅ: Metallica i Bergen.


I 2018 gjester Metallica Norge og Telenor Arena. Datoen for konserten er 2. mai - og billetter kan kjøpes via Ticketmaster.

ANNONCE