Nyhet

Turnerer norske kjøpesentre

— Jeg er ikke bitter altså – jeg tar bare saken i egne hender, sier Kaja Gunnufsen.

— Jeg er ikke bitter altså – jeg tar bare saken i egne hender, sier Kaja Gunnufsen.

Den norske artisten Kaja Gunnufsen (bildet) har så langt i karrieren sluppet to album til jevnt over gode kritikker. Til sommeren skal hun spiller på flere av landets største festivaler og hun har høstet to Spellemann-nominasjoner, sist i kategorien «Årets tekstforfatter» for albumet Ikke Tenk På Det.

LES OGSÅ: «Ungdommelig naivitet. Perfeksjonert».


Likevel har hun ikke fått den store rotasjonen på radio som hun kanskje hadde håpet på.

Det blir det kanskje en forandring på når hun fredag denne uka slipper den nye singelen Unik og i samme slengen presenterer en egen turné på norske kjøpesentre. En ny videoserie vil også følge med på turnéen, og den første episoden er ute i dag.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I en pressemelding fra management-selskapet Little Big Sister kan vi lese følgende om utgangspunktet for den nye videoserien:


«Kaja har ikke fått all verden med drahjelp fra norsk radio denne runden. Nåløyet er så trangt. Hun ble nominert til Spellemannpris i kategorien «Årets Tekstforfatter», men er det noen som kan tekstene hennes? Kaja er usikker. Heldigvis lar hun seg ikke knekke av den grunn, men drar i stedet ut for å bygge et større publikum helt på egenhånd – på kjøpesenterturné, så klart. Transport, hospiltality riders, opprigg, nedrigg, nerver, barrikader, intriger, sceneshow – alt som hører med. Den eksplosive turnéavslutningen på Bryn byr dessuten på en vill gjestopptreden av selveste Oral Bee.»


Vi ønsker lykke til med den noe spesielle turnéen!

LES OGSÅ: Forbannet over filmplaner.

ANNONCE