Nyhet

Oppfordrer til boikott av egne utgivelser

Spaceman 3 i rettslig krangel med plateselskapet Space Age Recordings.

Spaceman 3 i rettslig krangel med plateselskapet Space Age Recordings.

I forbindelse med Record Store Day 22. april vil det være mulig å kjøpe inn tre eksklusive utgivelser fra Spaceman 3. Men bandmedlemmene ser helst at du ikke gjør det.

LES OGSÅ: Record Store Day: Dette er årets mest eksklusive utgivelser.


Gjennom en melding på Twitter har Jason Pierce og Pete Kember oppfordret til boikott av de tre utgivelsene fra Space Age Recordings, og opplyst om at de på dette tidspunkt «befinner seg i en rettslig disputt med Gerald Palmer».

Se meldingen fra Pierce og Kember under.

Jason Pierce og hans Spiritualized er for øvrig norgesaktuell denne sommeren. Konserten bandet skal gjøre på Øyafestivalen i Oslo blir dessuten en spesiell affære ettersom det blir et samarbeid med både Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir.

LES OGSÅ: Vokalist anklages for seksuell trakassering under konsert.


— Vi gleder oss til å oppleve Spiritualized, musikere fra Oslo-Filharmonien og Traces Gospel Choir sammen på scena i Sirkus onsdag 9. august. De skal framføre musikk fra ulike deler av Spiritualizeds låtkatalog. I tillegg har vi hørt at det kommer et nytt album fra bandet i løpet av 2017, uttalte festivalens pressetalsmann Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA da bookingen ble offentliggjort.

Øyafestivalen arrangeres i Oslo 8. - 12. august.


LES OGSÅ: Fjerner alle referanser til Trump på nytt album.

ANNONCE