Nyhet

The Libertines gjenforenes

Da er det endelig bekreftet at Pete Doherty og co. spiller sin første konsert på fire år til sommeren.

Ryktene har svirret på bakgrunn av både hinting og forsnakkelser fra bandmedlemmene - og nå er det endelig bekreftet at The Libertines gjenforenes til sommeren og også er satt til å headline festivalen British Summer Time i Hyde Park, London, som finner sted 5. juli. 

Også The Pogues, Spiritualized, Maximo Park, The Enemy, samt en rekke andre band gjester Hyde Park og årets BST.

Ryktene om en ny gjenforening for The Libertines har skapt store overskrifter på de britiske øyer den siste uka. Først skal den mest kjente av bandmedlemmene, Pete Dohertyha avslørt i et intervju med den israelske avisen Ynet at han hadde takket ja til et tilbud om å gjenforene bandet i London allerede i juli, dernest gikk co-frontmann Carl Barât noen dager senere ut og nærmest bekreftet ryktene da han ba fansen holde av 5. juli.


— Jeg vet ikke om dette er noe jeg burde fortalt deg, men vi fikk spørsmål om å gjenforene The Libertines for en konsert i Hyde Park i juli. Jeg fikk telefonoppringingen i går, og jeg sa ja, skal Doherty ha uttalt overfor den israelske avisen.

Sist The Libertines gjenforente seg var i 2010 da de spilte konserter på Reading & Leeds Festival, i tillegg til å gjøre et intimt oppvarmingsshow på The Forum i London for venner og familie samt noen overlykkelige fans.

Se bandet fremføre godlåten Don't Look Back Into The Sun foran et ekstatisk publikum på Reading i 2010 her:

Billettsalget til British Summer Time starter 2. mai, og forhåndssalget er i gang allerede førstkommende mandag.

ANNONCE