Nyhet

Trommis bekrefter utgivelsesdato for nytt Libertines-album

Gary Powell, trommis i The Libertines, kommer med gladnyhet.

Siden 2019 har det vært snakk og snakk om The Libertines kommende album. Nå melder bandets trommeslager Gary Powell at albumet er ferdig og at det kommer tidlig neste år.

I et intervju med Oliver Spencer der Powell forteller om sin trommekarriere og sin musikkskaping, sier han blant annet: – Vi har akkurat spilt inn vårt siste album. Jeg tror vi gjør et typ hvert tiende år. Så forvent at den neste kommer fra graven! Albumet slippes i januar.
Ifølge NME har The Libertines jobbet med den nye plata siden 2019 og frontmann Carl Barât har tidligere sagt at musikken vil ha en «annerledes energi». – Lydmessig ønsker vi å gjøre noe vi ikke har gjort før. Jeg tror vi skal prøve å gjøre noe med en annen energi enn før. Men vi er ikke på det stadiet ennå, sa Barât til NME sent i fjor.

Bandets co-frontmann Pete Doherty delte også detaljer om sangen "Shiver", som han beskrev som et "ekte sentimentalt tilbakeslag" til tidligere Libertines-sanger som The Delaney og Music When The Lights Go Out.

I et intervju med NME fra august 2022 snakket Gary Powell om gruppens kommende fjerde album, og sa blant annet: – Det som er bra er at alle har skrevet. Det er klart vi ikke skal prøve å finne opp hjulet på nytt, men jeg tror vi kan presse båten ut litt mer samtidig som vi kan bringe noe som har den samme emosjonelle integriteten og dynamikken som publikum lengter etter når de kommer til et Libertines-show.


 

 

ANNONCE