Nyhet

Rockeband åpner hotell

GAFFA.no - alt om musikk.

The Libertines går i nye retninger, kan man trygt si.

I en pressemelding denne uka avslører rockebandet at de kommer til å åpne et eget The Libertines-hotell i kystbyen Margate i England. Den britiske musikkblekka NME slår nyheten stort opp og avslører at det er snakk om et kombinert hotell og studio med egen nattklubb og bar.

Den fem etasjer høye bygningen med ti gjesterom vil få navnet The Albion Rooms, og dato for åpning og offisiell åpningsfest vil offentliggjøres snarlig.


LES OGSÅ: Snakker ut om seksuell trakassering fra kvinnelig fan.

Frontmann og låtskriver Pete Doherty, som for øvrig gjester Sentrum Scene i Oslo 13. mars med en akustisk solokonsert, skal ha teaset prosjektet allerede i 2016. Blant annet skal han ha uttalt at hotellet ville være åpent for «alle som kan betale regningen».

Artikkelen fortsetter under videoen.

I videoen over kan man få et inntrykk av The Libertines-hotellet, hvor hvert rom ifølge presseskrivet er «individuelt designet, med distinkt Libertines-stil».


LES OGSÅ: Denne trioen blir «årets snakkis» på Trondheim Calling (SPONSET LENKE).


The Libertines var sist aktuelle med ny musikk i 2015 da bandet slapp comeback-albumet Anthems For Doomed Youth, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

ANNONCE