Nyhet

Norgesaktuelle Nick Caves spøk om egen statue kan bli virkelighet - se ellevilt forslag her!

...men han er egentlig ikke lenger interessert.

...men han er egentlig ikke lenger interessert.

For en tid tilbake gikk en tenårings opplevelse av et møte med Nick Cave (bildet) viralt på nettet. Gutten hadde nemlig ingen anelse om hvem kjendisen var og spurte internett om hjelp.

Cave er for så vidt ingen ukjent herremann. I oktober skal han og backingbandet The Bad Seeds spille for et utsolgt Oslo Spektrum her i Norge.


LES OGSÅ: Nick Cave & The Bad Seeds til Norge.

Nå kommer en ny morsom historie som involverer rockens mørkemann. Han skal nemlig tidlig i karrieren ha kommet med en spøk om at det burde reises en bronsestatue av ham i fødebyen Warracknabeal i Australia.

— En slags pervers humor


— Det var en slags pervers humor i hele greien med å ha en statue i en by hvor alle ville lure på: «Hvem faen er denne fyren?». Idéen var å lage en statue, så skulle den bli avvist av byen og dumpet i ørkenen - litt sånn «Planet Of The Apes»-type scenario, forteller Cave i et nytt intervju med magasinet GQ.

Problemet er bare at Warracknabeal gjerne vil ha en statue av Nick Cave - og prototypen som er laget er hysterisk med Cave ridende på en hest kun iført et lendeklede. Ifølge GQ er ikke Cave selv veldig gira på idéen.

LES OGSÅ: Fortsetter å hylle Cohen med egne konserter.


Se bildet av prototypen til statuen under (via Consequence Of Sound).

LES OGSÅ: Elsker ryktene om sin egen bortgang.


ANNONCE