Nyhet

Mannen bak udødelig hit til Norge i neste måned

Den amerikanske soulartisten Cody Chesnutt kommer til Oslo.

Ny stjernebooking til Parkteatret.

Den amerikanske soulartisten Cody Chesnutt kommer til Oslo og Parkteatret 20 mai.

— Cody Chesnutt har vært i Norge to ganger før og levert noen helt legendariske konserter, og det er rett og slett umulig å stå stille og ikke la seg rive med. Det er lov å begynne å glede seg allerede, for det er ikke lenge til det skjer igjen, sier arrangør Henrik Richter Schie.


KJØP: Billetter til konserten.

Chesnutts musikalske karriere går langt tilbake. Han fikk sin musikalske oppdragelse av faren, som var manager for en rekke band i Atlanta på 1970- og 1980-tallet, og viste tidlig talent både som vokalist, instrumentalist og låtskriver.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I nokså ung alder flyttet han til Los Angeles og prøvde seg som låtskriver for Death Row Records og r&b-bandet Six Feet Deep, før han etter hvert satset mer på egen solokarriere.


Udødelig hit


Tilbake i 2002 debuterte Chesnutt med The Headphone Masterpiece, og samme år opplevde han en viss mainstream-suksess da Questloves The Roots tolket låten The Seed fra nevnte album. Låten The Seed (2.0), med Cody på vokal på refrenget, var å finne på bandets klassiske album Phrenology og ble en stor hit.

LES OGSÅ: GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter.

Nå er amerikaneren aktuell med albumet My Love Divine Degree, og de to første singlene, Bullets In The Streets And Blood og I Stay Read, lover godt for den kommende utgivelsen.

LES OGSÅ: Ny Prince-utgivelse denne uka.

ANNONCE