Nyhet

Lars Vaular og Unge Ferrari teamer opp i spektakulær musikkvideo

— Regissøren har lenge mast om at han ville ha meg rappende oppå en tanks, sier Lars Vaular til GAFFA.

De to rapperne dro over grensen med tanks og motorcross-crew for spille inn musikkvideoen til Panorama.

Med albumtrilogien 666 ALT, 666 GIR og 666 MENING hadde Lars Vaular et stort år i 2015. Den siste utgivelsen i trilogien ble blant annet belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

Samme år var han et av hovednavnene på Øyafestivalen - og sommeren året etter skapte han feststemning på Bergenfest i hjembyen Bergen.


LES OGSÅ: Myra og Lars Vaular med samarbeid.

2017 har heller ikke startet ille for rapperen. Vaular hadde med seg stjerneskuddet Myra på låta Ventet På Deg tidligere i vinter, og fredag denne uka kom han og Unge Ferrari sammen på singelen Panorama, som allerede har fått god mottakelse i norsk musikkpresse.

P3 skrev blant annet at Panorama er «vårens deiligste låt».


— En dum nok idé til å passe låten

I dag slippes også musikkvideoen til låten ut, og det har blitt en spektakulær affære med tanks og motorcross. Selvfølgelig er den, som seg hør og bør, i panoramaformat.

— Regissør Marius (Iversen, red.anm) har lenge mast om at han ville ha meg rappende oppå en tanks, og da denne sangen kom i stand så føltes det ut som en dum nok idé til å passe låten. Vi dro til Sverige med vårt motorcross-crew og kjørte litt rundt i skauen. Vi er begge pasifister, men vi er også pasienter. NMG/G-huset er som hæren, eller som marinen, sier Vaular i en kommentar til GAFFA.


Videoen ser du øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Lars Vaular på Bergenfest i 2016.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Unge Ferrari og Lars Vular (Foto: akam1k3)


Spennende år for begge artistene


I tillegg til nye låtslipp gjør Lars Vaular denne sommeren to eksklusive konserter i Norge. Han har fått det æren av å avslutte Øyafestivalen i Oslo på hovedscenen Amfiet, og skal i tillegg gjøre en storkonsert på Bergenhus Festning i Bergen, lørdag 19. august.

LES OGSÅ: Har det klikket for Young Dreams?

Unge Ferrari har med låter som Hvis Du Vil, Lianer og ikke minst Nostalgi 3Millioner sammen med Tomine Harket satt sine spor i det norske musikkmiljøet det siste året. I februar slapp han ny sololåt, Ashanti, og han meldte også at det bare er den første i en lang rekke sololåter fra ham i 2017.


Det blir med andre ord mye nytt fra både Vaular og Unge Ferrari det kommende året.

ANNONCE