Nyhet

Derfor fjernet Damon Albarn alle referanser til Donald Trump på Gorillaz' nye album

— Vil ikke gi verdens mest berømte mann mer oppmerksomhet.

Gorillaz vil ikke gi verdens mest berømte mann mer oppmerksomhet.

28. april slipper Gorillaz albumet Humanz, og det med et stjernelag av artister inkludert Grace Jones, Danny Brown, De La Soul, Kali Uchis, Kelela, Noel Gallagher, Vince Staples, Jehnny Beth fra Savages, D.R.A.M., Popcaan, Jamie Principle, Kilo Kish, Anthony Hamilton, Peven Everett og Zebra Katz.

LES OGSÅ: Ville tilstander rundt Karpe Diem-slipp.


I et nytt intervju med Billboard har Gorillaz-skaper, og det animerte bandets eneste faste musikermedlem, Damon Albarn forklart at alle referanser til USAs president Donald Trump er blitt fjernet fra det kommende albumet.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Trumps vei til toppen var en kilde vi mediterte på da vi tenkte «dette er latterlig. Det kommer aldri til å skje». Det er ingen referanser til Trump på platen. Faktisk, når noen lagde en referanse, redigerte jeg det ut. Jeg vil ikke gi den mest berømte mannen i verden noe mer berømmelse. Han trenger det ikke, sier Albarn i det nye intervjuet.

Takket nei til å bidra på albumet

Tidligere denne måneden kom det frem at ikke alle stjernene som hadde blitt tilbudt en plass på Humanz hadde takket ja. Blant annet takket både Sade, Dionne Warwick og Morrissey nei til å være med på en av årets mest etterlengtede albumutgivelser.


LES OGSÅ: Highasakite samarbeider med stjerneprodusenter på ny singel.

Dionne Warwick skal ha avslått tilbudet på grunn av at tekstene stridet mot hennes religion, mens det ikke blir utdypet videre hvorfor tidligere The Smiths-vokalist Morrissey ikke ville være med - annet enn at det ble sendt e-poster frem og tilbake i én måned.


LES OGSÅ: Prince-EP trukket tilbake etter søksmål.

ANNONCE