Nyhet

Avslører at han har 40 Gorillaz-låter liggende - i tillegg til de 19 som kommer på albumet

Damon Albarn har hatt en produktiv periode under arbeidet med Gorillaz' kommende album.

Damon Albarn har hatt en produktiv periode under arbeidet med Gorillaz' kommende album.

Senere i dag er det planlagt at Gorillaz kjøre premiere på en ny låt; Let Me Out med rapperen Pusha T og gospel/soul-legenden Mavis Staples som gjesteartister.

LES OGSÅ: Gorillaz bekrefter nytt album.


Låta kan først høres eksklusivt på Zane Lowes Beats 1-program (på Apple Music), før den er forventet å dukke opp på diverse strømmetjenester. For å varme opp til premieren har Lowe sluppet et nytt opptak med Gorillaz-sjef Damon Albarn (bildet), der Albarn avslører å ha mye nytt materiale i hvelvet om dagen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Jeg går sakte gjennom de låtene som ikke helt fungerte første gangen, og ferdiggjør dem. Jeg tror jeg kan fortsette med dette de neste 18 månedene, sier Albarn blant annet i intervjuet.

I klippet avslører Albarn også at han har så mye som 40-45 uferdige låter, i tillegg til de 19 som skal være med på det animerte bandets kommende album, Humanz. Én av låtene som ennå ikke er ferdiggjort inkluderer gjesteinnspill fra Little Simz.

LES OGSÅ: Stort intervju med Father John Misty.


Damon Albarn og tegneren Jamie Hewlett, som til sammen utgjør Gorillaz, har ellers samarbeidet med et stjernelag av artister på det kommende albumet inkludert Grace Jones, Mavis Staples, Danny Brown, De La Soul, Pusha T, Kali Uchis, Kelela, Vince Staples, Jehnny Beth fra Savages, D.R.A.M., Popcaan, Jamie Principle, Kilo Kish, Anthony Hamilton, Peven Everett og Zebra Katz.

Hør klippet fra Zane Lowes Beats 1-program under.


LES OGSÅ: Cashmere Cat gjør konserter i tre norske byer.

ANNONCE