Nyhet

12-åring på turné med Korn

Når Korn skal turnere i Sør-Amerika fra neste uke, rykker en 12 år gammel vikar inn i bassist Reginald «Fieldy» Arvizus sted: Tye Trujillo, sønn av Metallica-bassisten Robert Trujillo.

Når Korn skal turnere i Sør-Amerika fra neste uke, rykker en 12 år gammel vikar inn i bassist Reginald «Fieldy» Arvizus sted: Tye Trujillo, sønn av Metallica-bassisten Robert Trujillo.

Det er snakk om seks konserter i Colombia, Brasil, Argentina og Chile fra 17. til 27. april – og fra resten av Korn heter det ifølge Blabbermouth:

— Vi gleder oss til å gjøre noen jobber med en ung musiker som Tye.


LES OGSÅ: Uenighet i Metallica om videre samarbeid med Lady Gaga.

Pappa Robert Trujillo flommer over av stolthet over sønnen, og sa nylig til Huffington Post at Tye er «en utrolig bassist og en virkelig bra låtskriver».

— Basslinjene han skriver, og riffene; jeg skulle ønske jeg hadde skrevet dem, uttalte Trujillo senior, og ramset opp sønnens inspirasjonskilder – i spennet fra Jaco Pastorius og Miles Davis til Black Sabbath og Led Zeppelin.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Han er som en svamp, Han elsker funk. Han elsker James Brown, han er en liten 12-åring som bader i og omfavner all denne forskjellige musikken. Det hjelper ham kreativt i det han skriver for bandet sitt.


For Trujillo junior har nemlig sitt eget band, kalt Helmets – en gjeng 12-åringer som for tiden faktisk er ute på turné i Sør-Amerika, etter blant annet å ha spilt på Lollapalooza-arrangementer både i USA og Chile tidligere.

LES OGSÅ: Norske stjernegitarister hyller Jimi Hendrix.

«Pint sized punks», kalte Monsterchildren dem, og til nettstedet uttalte Tye Trujillo:


— Jeg bruker en Fender Precision-bass. Enhver amp funker så lenge den går høyt.

Han har også uttrykt sitt hat mot popmusikk.

— Vi avskyr virkelig pop. Alt høres likt ut, sa unge Tye til Billboard i fjor.


(©NTB)

ANNONCE