Nyhet

Programmet til Sørveiv i Kristiansand er komplett

12 nye band og artister annonsert i dag.

Den sørlandske bransjefestivalen Sørveiv, som arrangeres i Kristiansand 28. og 29. oktober, kan nå løfte enda mer på sløret for årets musikkprogram. Tilbake i juli ble de fem første artistene til programmet presentert, og blant dem kunne vi blant annet finne Siv Jakobsen, som fikk en solid fem stjerners anmeldelse her i GAFFA etter konserten sin på by:Larm i vinter.

I forrige måned ble det klart at også Kaja Gunnufsen, Ludvig Moon, The Entrepreneurs, Narcosatanicos, Tårn, Lake Jons, Albert Af Ekenstam, Bottlecap og Napoleon Gold også var en del av programmet, og i dag meldes det at programmet er komplett med 12 nye artister og band på plass.

Chain Wallet (bildet), Fieh, Hudna, JNS, Kjartan Lauritzen, Marte Wulff, Quick Quick Obey, Raabygg, Seven Impale, The Enormous Sea, This Is You og Virkelig skal alle spille på Sørveiv 2016.


— Noen synes kanskje at å ha programfrist seks uker før festivalen går av stabelen er i det seneste laget – men vi gjør dette bevisst for å kunne presentere virkelig det aller heiteste Musikk-Norge har å by på akkurat nå. Å alltid være på pulsen er målet vårt, og det har vi klart nok en gang i år! Nå gleder vi oss til å gjøre publikummet kjent med alt fra nye, kule hiphop-beats, nytenkende elektronika og sjelfulle singer-songwriters til hardslående punk og metall og spennende folkemusikk-prosjekter, uttaler festivalsjef Anna Willrodt i en pressemelding.

Varm opp til festivalen med Chain Wallet og deres Muted Colours her:


ANNONCE