Nyhet

Parkteatret offentliggjør programmet til neste utgave av Red Bull Sound Select

Tre norske artister får muligheten til å vise seg frem på Oslo-scenen.

Tidligere denne uka ble Red Bull Sound Select arrangert i Oslo for første gang. Parkteatret var vertskap for kvelden, og det britiske stjerneskuddet Dua Lipa toppet plakaten.

Se GAFFAs bildegalleri fra kvelden her.

I dag kan Parkteatret avsløre at neste utgave av konsertserien arrangeres 28. september, og at de i tillegg til headliner Daniel Kvammen har valgt ut GAFFA-favoritt Siv Jakobsen (bildet) og Hanne Fjeldstad til programmet denne kvelden.


— Siv Jakobsen er en artist vi har fulgt lenge, fra hun holdt sin første slippkonsert for debut-EPen The Lingering på vår lillescene, og senere varmet opp for det nord-irske stortalentet SOAK på hovedscenen. Hanne Fjeldstad har også gjort sin Parkteatret-debut allerede, som Sunday Digestive-artist på lillescenen. Vi har stor tro på begge disse unge singer/songwriterene med sine særpregede stemmer, og er utrolig stolte over å kunne presentere dem på vår første kveld som Sound Select-kuratorer, skriver Parkteatret i en pressemelding.

Det blir også denne gangen muligheter for billigere billetter i døren dersom man forhåndsregistrerer seg på Red Bulls nettsider før konsertkvelden.


ANNONCE