Nyhet

Musikkvideoen til The Weeknd og Daft Punk er ennå ikke ute - likevel nominert til beste video under MTV EMA

Den kommende musikkvideoen til låta 'Starboy' må være god. Eller har kanalen få kandidater å velge blant?

Ja, vi elsker Starboy - den nye låta til The Weeknd og Daft Punk. Men foreløpig har vi kun sett en liten teaser til musikkvideoen via førstnevntes Instagram-konto. Derfor kommer det kanskje som en overraskelse at musikkvideoen er nominert i kategorien for årets beste video når MTV Europe Music Awards denne uka har offentliggjort sine nominasjoner til prisutdelingen som arrangeres i Rotterdam 6. november.

Er musikkvideoen så god - eller mangler den tidligere så prominente musikk-kanalen kandidater? Det skulle man kanskje ikke tro med tanke på hvor mange gode videoer som kommer ut for tiden.

I kategorien for beste video finner vi også Tame Impala, Kanye West, Beyoncé og Coldplay med videoer for låtene The Less I Know The Better, Famous, Formation og Up&Up.

Det deles også ut pris for Best Norwegian Act under prisutdelingen. I kategorien er fjorårets vinner Astrid S. nominert med låten Hurts So Good. Videre finner vi Skiensjenta Julie Bergan med Arigato, og deretter tre bergensere; musikkprodusenten Alan Walker med Faded, Kygo som er nominert med låten Stay og til slutt AURORA med Conqueror.

Du kan se alle de nominerte på MTV Europe Music Awards' nettsider.

ANNONCE