Nyhet

Se den nye musikkvideoen til Danny Brown

'Pneumonia' hadde premiere via det legendariske skatemagasinet Trasher i ettermiddag.

I slutten av forrige måned slapp Danny Brown det etterlengtede albumet Atrocity Exhibition på Warp Records. Albumet har blitt beskrevet som en av de mest polariserende hiphop-utgivelsene i 2016, og vår anmelder hadde store problemer med et sette den endelige karakteren.

— Dette er allikevel et av de mer spennende rap-albumene som har blitt sluppet på en god stund, og uten tvil et av de mest polariserende. Det går ikke an å ha en politisk korrekt mening om denne skiva, så rart som det kan høres ut kan det argumenteres for å gi skiva både 1 og 6. Jeg har endra mening nesten daglig selv. Det er rap som møter punk, og innimellom der finnes det en gryte av utallige sjangere, skrev Stian Nicolaysen om albumet i forrige måned.

Les resten av anmeldelsen her.


I ettermiddag slapp Detroit-rapperen, som gjester Oslo og Parkteatret 2. desember, en spennende musikkvideo til låta Pneumonia via det legendariske skatemagasinet Trasher.

Pneumonia føles som en surrealistisk tortur av en låt (på en god måte). Jeg prøvde å få frem de samme følelsene i videoen. Stor kudos til Danny for å henge opp ned i lufta hele kvelden, sier regissør Simon Cahn i en kommentar om videoen.

Se musikkvideoen til Pneumonia her:

ANNONCE