Nyhet

Kanye West truer med å boikotte neste års Grammy Awards

...dersom ikke Frank Ocean blir nominert.

Rapperen Kanye West proklamerte under en konsert nylig at han ikke kommer til å dukke opp under neste års utdeling av Grammy Awards om ikke Frank Ocean blir nominert hverken for studioalbumet Blonde eller det visuelle albumet Endless.

Du kan høre uttalelsen fra Kanye i klippet i bunnen av artikkelen.

— La meg si det nå, hvis hans albumutgivelser ikke får noen nominasjoner så kommer ikke jeg til utdelingen, sa Kanye under en konsert i California lørdag. "Som artister er vi nødt til å stå sammen for å bekjempe bullshit".


Uttalelsen kommer etter at det ble kjent at Oceans album ikke vil være å finne blant de nominerte utgivelsene til prisutdelingen. Frank Ocean var ellers en som av mange var spådd store sjanser i kampen om prisene, men det viste seg at ingen fra Ocean-leiren hadde sendt inn musikken til komiteen som velger ut de nominerte - litt samme problem man tidligere har sett under utdelingen av Spellemannprisen i Norge.

De to albumene ble sluppet i august og oppfyller derfor kravet om at det innsendte materialet kun kan vurderes til nominering om det er utgitt innen 30. september.


ANNONCE