Nyhet

Kan risikere fengselsstraff etter å ha stemt i det amerikanske valget

Juridisk trøbbel for Justin Timberlake etter Instagram-selfie.

Et tilsynelatende uskyldig bilde på Instagram kan ende med fengselsstraff for popartisten Justin Timberlake. Bildet viser Timberlake som avleverer sin stemme til det kommende presidentvalget i USA.

Under bildet skrev popstjernen: "Ingen unnskyldning, mine gode mennesker! Det kan være mulighet for tidlig stemmeinnlevering i din by. Hvis ikke, så 8. november! Velg å ha en stemme! Hvis du ikke har så kan vi ikke HØRE DEG! Kom ut og STEM!"

Bildet kan dog gi Timberlake juridiske problemer da det er i strid med Tennessees lov å ta bilder eller ta opp samtaler mens man stemmer. Alle som gjør det kan risikere 30 dager i fengsel og en bot.


Ifølge TMZ tas artistens lovbrudd meget alvorlig, og saken er under behandling. Loven ble vedtatt i fjor og hvis delstaten velger å straffe Timberlake kan han bli den første personen som blir dømt under loven.

Timberlake har siden fjernet bildet fra sin Instagram-profil. Kanskje han har lært at man ikke kan posere hvor som helst - og spesielt ikke inne i en stemmeboks?

I tråd med det kan du høre hans sang Pose fra albumet FutureSex/LoveSound:

ANNONCE