Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

MØ, Kaja Gunnufsen, Bob Hund og Gundelach er blant artistene du kan oppleve på norske scener denne uka.

Vi går inn i årets første vintermåned, og det starter veldig fint på musikkfronten. Oslo får besøk av det danske stjerneskuddet MØ (bildet), og flere andre herligheter. Bergen får et ekte svensk rockeband på besøk - i særdeles god live-form - og trønderne kan høre den humoristiske og ironiske låtskriveren og sangeren Kaja Gunnufsen på Samfundet. Nok en fin uke på konsertfronten, med andre ord.

Her er noen av konsertene GAFFA-redaksjonen anbefaler denne uka.

Dersom du har tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


MØ: Rockefeller, Oslo 2. november

MØ, bedre kjent som Karen Marie Ørsted har gjort stor suksess siden hun slapp debutalbumet No Mythologies i 2014. Hun er kjent for sin deilige popmusikk, som får deg i feststemning hver eneste gang. Med hitlåter som Kamikaze, Final Song og ferske Drum på menyen blir nok dette en super kveld.

Konserten er allerede utsolgt.

Regina Spektor: Folketeateret, Oslo 2. november


Russiske Regina Spektor er en singer-songwriter som er bosatt i New York, kjent for sine særegne og orginale tekster. Du har garantert hørt låta hennes You've Got Time som er spilles i introen til Netflix-suksessen 'Orange Is The New Black'.


Her er det bare å kjøpe billetter, folkens.

Wilco: Sentrum Scene, Oslo 3. november


Klar for årets tredje Wilco-konsert i Norge? Selv om det først er denne uka det amerikanske bandet inntar Sentrum Scene ble denne konserten booket lenge før sommerens opptredener på Bergenfest og Norwegian Wood. Vår anmelder var på plass under den førstnevnte festivalen og mente at bandet leverte kvalitetsrock i Bergen.

Det kan bare bli bedre når vi endelig får se Wilco innendørs igjen!


Bob Hund: USF Verftet, Bergen 4. november

Det svenske rockebandet Bob Hund har gjort det bra her til lands med sine deilige gitarriff, fete melodier og gode låter. Gutta har holdt på en god stund nå, og de vet hvordan de skal imponere publikum. Vokalist Thomas Öberg har en deilig rusty stemme. Dette er en konsert for de som rett og slett vil høre litt kul svensk rock en fredags kveld.

Bergen, det er bare å starte helgen på USF Verftet!

Kaja Gunnufsen: Samfundet, Trondheim 5. novenber


Kaja Gunnufsen er  en låtskriver og sanger fra Ås. Hun har fått mye oppmerksomhet for sine utleverende tekster, hvor hun bruker mye humor og ironi og tar opp hverdagsproblemer som vi alle har - og setter et artig fokus det. Hennes nye album Ikke Tenk På Det, har en litt annen vinklig enn tidligere hvor vi hører en litt mer usikker og tvilende Kaja, nesten litt hjerteskjærende.


Hun kommer nok til å sjarmere publikum i Trondheim denne kvelden.

Gundelach: Rockefeller, Oslo 5. november


Kai Gundelach har hatt en enorm stignigskurve det siste året, etter at han slapp debutsingelen Spiders har karrieren skutt til vers. Han lager deilig og diskre elektronika. Det han produserer er stilrent, dansbart og smidig. Altså ingen grunn til å gå glipp av denne konserten på lørdag.

Start vorset med en av norges kuleste musikere.


Brian Wilson: Oslo Spektrum, Oslo 6. november

Mannen, myten, legenden! Brian Wilson var sist i Oslo sammen med de resterende gjenlevende medlemmene av The Beach Boys i 2012. Denne gangen kommer han sammen med en rekke av musikerne fra samme konsert i tillegg til Beach Boys-kollega Al Jardine og veteranen Blondie Chaplin og med en skikkelig godbit i bagasjen.

Brian Wilson & co skal nemlig fremføre The Beach Boys' klassiske album Pet Sounds i sin helhet i anledning at det har gått 50 år siden albumet ble gitt ut.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!


Full oversikt over programmene på de forskjellige scenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.


ANNONCE