Nyhet

Se The Weeknds nye kortfilm 'MANIA'

Den 12 minutter lange kortfilmen inneholder fire nye låter fra den canadiske artistens kommende album.

The Weeknd (bildet) har nettopp offentliggjort kortfilmen 'MANIA' i forbindelse med den canadiske r&b-sangerens tredje studioalbum som slippes i morgen, 25. november.

Nylig kunne GAFFA Danmark fortelle at artisten hadde sluppet en trailer til kortfilmen på Twitter. Nå er den gitt ut via Abel Tesfayes YouTube-kanal. Den 12 minutter lange kortfilmen er produsert av Grant Singer, som senest var inne og jobbet på musikkvideoen til både Starboy og fjorårets megahits Can't Feel My Face og The Hills. Selve filmen utspiller seg i det samme visuelle universet som Starboy-videoen, der de mørke fargene og den store panteren går igjen.

Nettopp panteren figurerer i filmens åpningsscene der man følger denne mens den nye låta All I Know spilles i bakgrunnen. Deretter følges The Weeknd mens han kjører i en bit og synger med på låta Sidewalks, som er produsert i selskap med Kendrick Lamar. I filmens tredje scene inntar Tesfaye en nattklubb til låta Party Monster (feat. Lana Del Rey), der han danser tett med en kvinne for deretter å ende i et blodig sammenstøt på toalettet. I takt med filmens rulletekster danser og synger The Weekns innsmurt i blod til I Feel It Coming (feat. Daft Punk).

Du kan se hele kortfilmen her:

ANNONCE