Nyhet

Kanye West innlagt på sykehus - avlyser turné

Den pågående Saint Pablo-turnéen har vært preget av en rekke merkelige innfall fra rapperen.

Den amerikanske rapperen Kanye West (bildet) har avlyst de resterende 21 konsertene på sin Saint Pablo-turné, som etter planen skulle avsluttes 31. desember i Brooklyn. Søndag kveld skulle han ha holdt en konsert i Los Angeles, som skulle være et plaster på såret for en tidligere avlyst konsert, men endte med å avlyse denne også tre timer før konsertstart.

Nå er det offentliggjort at rapperen har blitt innlagt på sykehus på grunn av overanstrengelse og at resten av turnéen er kansellert.

NBC Los Angeles uttaler at politiet ble ringt opp mandag kl. 13:20 lokal tid, og selv om det ikke hadde skjedd noe kriminelt valgte de å legge ham inn for sin egen sikkerhets skyld, skriver Rolling Stone. Det var Wests lege som hadde kontaktet politiet.

Før søndagens Los Angeles-konsert valgte Kanye West å poste 99 bilder fra Maison Margiela-kataloger på sin Instagram-profil. Sacramento-konserten lørdag ble også skjemmet av absurde innfall som kontroversielle uttalelser fra scenen om Jay Z, Beyoncé, Hillary Clinton og Mar Zuckerberg.

Alle som hadde billetter til rapperens USA-turné vil få pengene refundert.

ANNONCE