Nyhet

AURORA til Trænafestivalen

Stjerneskuddet fra Bergen føyes til festivalprogrammet i dag.

Trænafestivalen kan i dag bekrefte at AURORA (bildet) også er en del av neste års program på festivalen som ligger i naturskjønne omgivelser i på Husøy 33 nautiske mil rett ut i havet fra Sandnessjøen.

AURORA slapp tidligere i år det lenge etterlengtede debutalbumet All My Demons Greeting Me As A Friend, som ble belønnet med hele seks stjerner her i GAFFA.

Nivået på låtmaterialet er svimlende høyt hele veien, den fantastiske vokalen blir endelig brukt for alt den er verdt, og produksjonen er perfekt. Ta det mektige sporet Warrior: en hyllest til fansen i form av en skikkelig bombastisk power-ballade, der kraften i stemmen får komme frem som aldri før. Legg til majestetiske krigstrommer og noe som høres ut som det klassiske japanske instrumentet shamisen for ekstra samurai-kriger-vibber, og du har en låt fylt med massiv bravado – et langt steg fra det en gang så beskjedne uttrykket til AURORA. Selvsikkerheten kler henne, mente vår anmelder Eskil O. Vestre den gang.

Du kan lese resten av anmeldelsen her.

Programmet til neste sommers Trænafestival begynner så smått å forme seg og bookingsjef Erlend Mogård-Larsen uttaler i en pressemelding i dag at publikum kan forvente seg tidenes konsertprogram på Træna. Så langt er Sushi X Kobe, Oslo Fagottkor og Klubb Seksuell sluppet til programmet - i tillegg til AURORA.

Trænafestivalen 2017 arrangeres 6. til 9. juli.

ANNONCE