Nyhet

Se Axl Rose forlate øvingslokalet til AC/DC

Kan ryktene virkelig vise seg å stemme?

I forrige uke ble ryktene om at Guns N' Roses-vokalist Axl Rose (bildet) skulle ta over rollen som frontmann i AC/DC slått stort opp i internasjonal presse. Selv om ingenting ennå er bekreftet fra offisielt hold har den amerikanske sladdernettsiden TMZ nå klart å fange bilder av det som angivelig er Rose som forlater øvingslokalet hvor AC/DC for tiden befinner seg i Atlanta.

Like etter at Rose forlot lokalet har TMZ fotografert flere av AC/DCs medlemmer som går i samme retning.

Se resten av bildene via TMZ her.

Tidligere denne måneden ble en hel musikkverden rystet av nyheten om at AC/DC-vokalist Brian Johnson måtte pensjonere seg fra turnélivet etter at legene hans hadde gitt ham den tunge beskjeden om at han risikerer å miste hørselen dersom han fortsetter å spille med gruppa han har vært en del av i 36 år.

De resterende konsertdatoene til AC/DC i USA ble utsatt på ubestemt tid da nyheten om vokalistens helseproblemer først kom ut, men gruppen har også planlagte konserter i Europa denne sommeren - blant annet i Danmark. I en pressemelding fra bandet ble det åpnet for at en gjestevokalist ville ta Johnsons plass, men ryktene om Axl Rose er på ingen måte offisielt bekreftet av AC/DC.


Axl Rose forbereder seg i disse dager til gjenforeningen av Guns N' Roses som etter planen skal spille på den amerikanske gigantfestivalen Coachella i neste måned. Bandet skal etter planen ut på en større turné etter de to opptredenene i California, men ingen konkrete datoer er foreløpig annonsert.

AC/DC har gitt ut 18 ordinære studioalbum gjennom årenes løp, hvor Back In Black fra 1980 (den første skiven med Johnson bak mikrofonen) er blant tidenes mest solgte på verdensbasis, med estimerte salgstall på over femti millioner eksemplarer.

Deres siste album Rock Or Bust ble gitt ut sent i 2014 og bandet var sist innom Norge i fjor sommer da de spilte en utsolgt konsert på Valle Hovin i Oslo. Konserten ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.


Se AC/DC fremføre Back In Black her:

ANNONCE